Auto

Basispakket inclusief rijexamen:

25 lessen incl. examen € 1565,00 

 

Alle cursusdata Aanmelden

Autorijles voor wie?

Autorijles bij Bloemzaad Verkeersopleidingen kun je al vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen. Vanaf je 17e jaar kun je rijexamen doen en ben je dan geslaagd, dan mag je tot je 18e autorijden onder begeleiding van een door jou uitgekozen begeleider (maximaal 5). Daarbij komt ook nog eens dat Bloemzaad Verkeersopleidingen een hoog slagingspercentage heeft, bij ons zit je dus goed! Voor meer informatie staan we je graag te woord via telefoon of mail.

Waar kan ik rijlessen?

Wij geven autorijlessen in Apeldoorn, Ugchelen, Beekbergen, Klarenbeek, Lieren, Oosthuizen, Loenen, Hall, Eerbeek en Wenum Wiesel.

Kwaliteit van de rijles boven alles

Bij Bloemzaad Verkeersopleidingen krijgt u rijles in alle facetten van het autorijden. Het aantal autorijlessen, dat u nodig heeft voor een succesvol praktijkexamen hangt af van uw aanleg, verkeersinzicht, behendigheid, gezichtsvermogen en reactiesnelheid. Om te beoordelen hoeveel rijlessen/welk pakket u nodig heeft doen wij altijd eerst een intest van 1,5 uur. Om alle vaardigheden aan te leren, krijgt u bij ons niet meer lessen dan strikt noodzakelijk. Indien u kiest voor een spoedopleiding op maat, dan weet u vooraf hoe lang uw rijopleiding gaat duren, wanneer het praktijkexamen plaatsvindt en wat de kosten van de opleiding zijn.

Vaste instructeur

Wij plannen u in voor de rijlessen bij een vaste instructeur of instructrice, eventueel op vaste tijden. Tijdens elke rijles worden de vorderingen met u besproken en bijgehouden op een instructiekaart. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt rijles in een Ford Fiesta. Een rijles duurt 50 minuten.

Het autorijden is vooral een kwestie van ervaring die u krijgt nadat u uw rijbewijs hebt behaald, waarbij wij er voor proberen te zorgen, dat iedere kandidaat met een goede basis de weg op gaat als een veilige en sociale automobilist.

Automaat

Het is ook mogelijk om rijles te nemen in een automaat. Dit kan vanwege een medische noodzaak zijn, dan wel dat u het prettiger vindt in een automaat te rijden, omdat u een aantal bedieningshandelingen minder heeft in het verkeer. Let alleen wel op, dat u na het behalen van uw rijbewijs in een automaat een aantekening op het rijbewijs krijgt, dat u uitsluitend mag rijden in een automaat.

Reguliere opleiding of spoedopleiding

Bij Bloemzaad Verkeersopleidingen zijn er verschillende manieren om te worden opgeleid tot het praktijkexamen. U kunt kiezen voor een reguliere opleiding dan wel een spoedopleiding op maat.

Reguliere opleiding

Bij een reguliere opleiding bepaalt u zelf in welk tempo u het rijbewijs B wilt behalen. U kunt er voor kiezen om 1 rijles per week te nemen. Indien u meer rijlessen per week wilt nemen, dan is dat uiteraard mogelijk. Afhankelijk van het aantal lessen per week wordt na verloop van tijd in overleg met u een praktijkexamen gepland.

Spoedopleiding op maat

Met een spoedopleiding op maat kunt u in een kort tijdsbestek uw rijbewijs behalen. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een dergelijke spoedopleiding, wordt eerst een intest van 90 minuten afgenomen á € 75,- Aan de hand van deze intest wordt een passend lespakket geadviseerd.

Na de intest wordt een planning gemaakt van alle rijlessen, de bijbehorende toetsen, en aansluitend het praktijkexamen. Afhankelijk van de beschikbare tijd lest u bij voorkeur minimaal twee keer in de week een dubbele rijles.

Tarieven:

 • Theoriecursus € 90,00
 • Los theorie-examen € 58,00
 • Intest 1,5 uur € 80,00
 • Rijles per 50 minuten € 52,00
 • Tussentijdse toets CBR € 215,00
 • Praktijkexamen € 290,00

Maak nu een afspraak

Zelf Direct Regelen:

 • Vanaf 1961 zijn wij een begrip in Apeldoorn en de naaste omgeving
 • Wij werken alleen met KNMV rij-instructeurs voor motor
 • Klanten beoordelen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Volg ons op Instagram

#bloemzaadverkeersopleidingen

Direct aanmelden voor de opleiding ‘Auto’

  Lesovereenkomst en privacybeleid:


  Factuur wordt betaald door opdrachtgever?:

  Wij rijden met je mee

  Neem contact met ons op

  Contact