Nascholing met e-learning

Doel van de cursus

Bij Bloemzaad Verkeersopleidingen is het mogelijk om de nascholing via e-learning te volgen. Je volgt dan minimaal 4 uur de lesstof via internet.

Daarna mag je deelnemen aan het klassikale gedeelte. De inlogcode wordt 10 dagen voor de klassikale opleiding verstrekt. Wanneer je de tijd via internet hebt volbracht, hoeft je dus nog maar 3 uur het klassikale gedeelte te volgen.

Datums nascholingscursus Aanmelden

Aanbod cursussen

Wij hebben diverse cursussen met e-learning zowel theorie als praktijk.
Door uw wensen kenbaar te maken kunnen wij een compleet nascholingspakket voor u op maat maken dit alles met e-learning.
Het is natuurlijk ook mogelijk om losse cursussen te volgen.

Module 1 Professionele verkeersdeelname & actuele verkeerskennis
In deze cursus staat centraal het bevorderen van de verkeersveiligheid door eigen gedrag, omgang met andere weggebruikers, verkleinen van de kans op schades en ongevallen en kennis van de actuele verkeersregels.

Module 2 Beroepshouding en sociale & communicatieve vaardigheden
Deze cursus benadert laagdrempelig en praktijkgericht de kennis en vaardigheden die een moderne chauffeur moet hebben om als visitekaartje van het bedrijf te kunnen functioneren. Persoonlijke presentatie, effectief communiceren en omgaan met lastige situaties staan centraal.

Module 4 Veiligheid tijdens het werk, leefstijl en gezondheid
Deze cursus geeft praktische handvatten en onderstreept de eigen verantwoordelijkheid van de chauffeur. Inzicht in beroepsrisico’s, oorzaken van arbeidsongevallen en hoe deze te voorkomen helpen de chauffeur om zijn beroep te kunnen blijven uitoefenen.

Module 5 Laden en lossen, rijden & rusten
Deze cursus herhaalt en onderstreept alle wettelijke kaders waarbinnen de chauffeur zijn beroep moet uitoefenen. Verder krijgt de chauffeur praktische kennis en vaardigheden in het efficiënt en veilig vervoeren van lading.

Datum opleiding

Plan je nascholing

Direct aanmelden

    Lesovereenkomst en privacybeleid:


    Factuur wordt betaald door opdrachtgever?:

    Wij rijden met je mee

    Neem contact met ons op

    Contact