Auto met automaat

Autorijles (categorie B) Automaat

Het behalen van het autorijbewijs is een eenmalige investering waar u uw leven lang profijt van heeft. Het maakt u onafhankelijk en u kunt gaan en staan waar u wilt. Daarom is de keuze voor de juiste autorijles opleiding zo belangrijk, bij Bloemzaad Verkeersopleidingen staat kwaliteit voorop!

Alle cursusdata Aanmelden


Kwaliteit boven alles

Bij Bloemzaad Verkeersopleidingen krijgt u les in alle facetten van het autorijden. Het aantal rijlessen, dat u nodig heeft voor een succesvol praktijkexamen hangt af van uw aanleg, verkeersinzicht, behendigheid, gezichtsvermogen en reactiesnelheid. Om alle vaardigheden aan te leren, krijgt u bij ons niet meer lessen dan strikt noodzakelijk. Indien u kiest voor een spoedopleiding op maat, dan weet u vooraf hoe lang uw rijopleiding gaat duren, wanneer het praktijkexamen plaatsvindt en wat de kosten van de opleiding zijn.

Wij plannen u in voor de rijlessen bij een vaste instructeur of instructrice, eventueel op vaste tijden. Tijdens elke rijles worden de vorderingen met u besproken en bijgehouden op een instructiekaart. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt rijles in een Volkswagen Golf. Wij plannen voor de gewone opleiding automaat altijd twee rijlessen achter elkaar in.

Het autorijden is vooral een kwestie van ervaring die u krijgt nadat u uw rijbewijs hebt behaald, waarbij wij er voor proberen te zorgen, dat iedere kandidaat met een goede basis de weg op gaat als een veilige en sociale automobilist.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Wij adviseren u om in het begin van de rijopleiding een theoriecursus te volgen, zodat u op het moment dat u in de auto stapt al het een en ander van de verkeersregels kent.

Reguliere opleiding of spoedopleiding

Bij Bloemzaad Verkeersopleidingen zijn er verschillende manieren om te worden opgeleid tot het praktijkexamen. U kunt kiezen voor een reguliere opleiding dan wel een spoedopleiding op maat.

Reguliere opleiding

Bij een reguliere opleiding bepaalt u zelf in welk tempo u het rijbewijs B wilt behalen. U kunt er voor kiezen om 1 blokles per week te nemen. Indien u meer rijlessen per week wilt nemen, dan is dat uiteraard mogelijk. Afhankelijk van het aantal lessen per week wordt na verloop van tijd in overleg met u een praktijkexamen gepland.

Spoedopleiding op maat

Met een spoedopleiding op maat kunt u in een kort tijdsbestek uw rijbewijs behalen. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een dergelijke spoedopleiding, wordt eerst een dubbele rijles afgenomen. Aan de hand van deze intest wordt een passend lespakket geadviseerd.

Na deze rijles wordt een planning gemaakt van alle rijlessen, de bijbehorende toetsen, en aansluitend het praktijkexamen. Afhankelijk van de beschikbare tijd lest u bij voorkeur minimaal twee keer in de week een dubbele rijles.

Tarieven:

 • Theoriecursus € 90,00
 • Los theorie-examen € 58,00
 • Rijles per 50 minuten € 52,00
 • Tussentijdse toets CBR € 215,00
 • Praktijkexamen € 290,00

Maak nu een afspraak

Zelf Direct Regelen:

 • Vanaf 1961 zijn wij een begrip in Apeldoorn en de naaste omgeving
 • Wij werken alleen met KNMV rij-instructeurs voor motor
 • Klanten beoordelen ons met een 9,1 gemiddeld en daar zijn we trots op!

Volg ons op Instagram

#bloemzaadverkeersopleidingen

Direct aanmelden voor de opleiding ‘Auto’

  Lesovereenkomst en privacybeleid:


  Factuur wordt betaald door opdrachtgever?:

  Wij rijden met je mee

  Neem contact met ons op

  Contact