Rijschool Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een rijschool Apeldoorn waar jij kan leren autorijden? Wil jij de beste rijschool uit Apeldoorn waar jij jouw bromfietsrijbewijs, motorrijbewijs of vrachtwagenrijbewijs kan behalen? Wil je leren rijden met een aanhanger of zoek je nascholing of andere opleidingen? Wij kunnen jou dit allemaal bieden met goede begeleiding!

Wil jij lessen om jouw rijbewijs te behalen? Wil je dat met rijlessen op maat, met een vaste instructeur bij iedere rijles? Wil jij dat er een fijne sfeer hangt in de auto met de beste begeleiding? Wil jij lessen nemen bij een rijschool waar er persoonlijke aandacht is?

Wij zijn een rijschool in Apeldoorn die jou de rijopleiding kunnen en willen bieden die past bij jou! Je rijbewijs halen doe je natuurlijk het liefst op de manier die jij zelf prettig en leerzaam vindt. Onze ervaren instructeurs helpen jou graag op weg naar de eerste ervaringen in het verkeer met als doel: geslaagd zijn voor je rijbewijs!

Wil jij (theorie) examen doen voor de bromfiets?

Als jij graag een rijbewijs voor de brommer wilt halen in Apeldoorn, dan kun jij bij ons jouw rijopleiding starten! Er worden eerst online theorielessen gegeven om jou alles te leren over dit soort voertuigen, wanneer je dit examen behaald hebt, zullen de praktijklessen starten!

Onder begeleiding van ervaren instructeurs ga je met de scooter de weg op, met de hulp van een instructeur zul jij leren om een veilige bestuurder te worden! Na de lessen is het tijd voor het examen met als uiteindelijke doel en resultaat geslaagd zijn jouw rijbewijs!

Wil jij jouw auto rijbewijs halen?

In de omgeving van Apeldoorn is het mogelijk om bij ons autorijles te starten. Dit mag vanaf dat je 16,5 jaar bent, en vanaf je 17e mag je ook daadwerkelijk examen doen voor een rijbewijs B. Voor jongeren onder de 18 is het wel zo dat zij onder begeleiding moeten rijden.

Je krijgt les bij ons in een Ford Fiesta. Bij ons in Apeldoorn leer jij voor jouw autorijbewijs alle facetten over het autorijden. Het aantal rijlessen dat voor jouw lespakket nodig is, hangt af van een aantal factoren. Tijdens de eerste keer rijden zal gekeken worden wat het inzicht, de behendigheid en de reactiesnelheid. Dit om in te schatten hoeveel rijlessen een leerling nodig heeft.

Bij onze rijschool in Apeldoorn is het zo dat jij een vaste instructeur hebt totdat je klaar bent voor jouw rijexamen. Wij zijn een van de rijscholen in Apeldoorn waar het ook mogelijk is om een rijbewijs te halen voor een automaat.

Bij onze verkeersschool in Apeldoorn is het ook mogelijk om een theoriecursus bij te kopen, een los theorie examen. Ook worden er net als bij andere rijopleidingen kosten gemaakt voor de tussentijdse toets, het praktijkexamen en de rijles ansich. Een tussentijdse toets geeft inzicht in de kunde van de leerling en geeft voordelen bij het echte praktijkexamen.

Rijschool Apeldoorn

Maak een start met het behalen van een motorrijbewijs!

Ook zijn wij een erkende rijschool in Apeldoorn waar jij het rijbewijs voor jouw motor kan behalen! Hoe heerlijk is het om in de zomermaanden lekker te rijden op de motor en mooie gebieden van Nederland te ontdekken.

Onze leerlingen voor op de motor moeten minimaal 21 jaar zijn op het moment van het praktijkexamen. Wanneer het rijbewijs behaald is krijg je code 80 op het rijbewijs, hiermee mag op een lichte motor (a1) of een middelzware motor (a2) gereden worden. Bij een leeftijd van 24 mag ook op een zware motor (A) gereden worden.

Bij het rijden op een motor zal een rij instructeur altijd met jou communiceren via oortjes wanneer er daadwerkelijk in het verkeer wordt gereden, zodat jij in iedere situatie weet wat jij moet doen. De rij instructeurs helpen jou zo met het slagen van het uiteindelijke examen!

Wil jij leren rijden door onze rij instructeur met een aanhanger?

Wij zijn ook een autorijschool in Apeldoorn waarbij jij kan leren rijden met een aanhanger en hiervoor jouw rijbewijs kan halen. Zelfs al in één dag! Wil jij je rijbewijs halen voor een aanhanger, dat is zo geregeld!

Jouw rijbewijs B, verandert naar een rijbewijs BE waardoor er met een aanhangwagen gereden mag worden. Dit vraagt wel de nodige rijvaardigheid, daarom is het afhankelijk van dit of je kan deelnemen aan een dagopleiding.

Toch liever een opleiding om een vrachtwagen rijbewijs te halen?

Het halen van een rijbewijs voor de vrachtwagen is bij ons ook in de plannen! Goede voorbereiding hiervoor is een echte aanrader. Want wil je een C, CE of C1 rijbewijs halen? Weet je wat een code 95 is? En in welk soort vracht auto wil je uiteindelijk rijden? Het is een aanrader om je hier goed in te verdiepen voordat je ons wilt in schakelen.

Wij kunnen jou ook helpen met raad geven over welk vrachtwagen rijbewijs bij jou past! Wij helpen jou graag aan jouw vrachtwagenrijbewijs. Ook voor de nascholing kun jij bij ons terecht!

Spoedopleiding aanvragen bij onze rij instructeurs?

In overleg kunnen wij ook kijken of de mogelijkheid er is dat er een spoedopleiding kan worden ontworpen zodat jij sneller geslaagd bent voor het rijbewijs! Dit kan voor rijlessen bij de auto en de motor. Er wordt eerst gekeken wat het aantal rijlessen is dat noodzakelijk is, waarbij er samen met de leerlingen en de autorijschool een plan wordt gemaakt over het aantal lessen en uren per weet.

Op deze manier is het doel om jouw rijbewijs zo veilig mogelijk en op een snelle manier te behalen. Ben jij benieuwd hoe? Neem dan contact op met onze autorijschool! Wij leggen jou graag uit hoe je van start kan gaan met jouw rijles bij onze rijschool, met als doel dat jij uiteindelijk geslaagd bent voor jou rijbewijs!

Volg bij ons jouw rijopleiding!

In Apeldoorn en omstreken bieden wij rijlessen aan! Wij zijn de beste rijschool als je op zoek bent naar een verkeersschool waarbij het mogelijk is om je scooter, auto, vrachtwagen of aanhanger rijbewijs te behalen. Kies jij voor rijbewijs B of vind je het toch prettig om eerst te beginnen met een brommer rijbewijs?

Neem contact met ons op. Wij kunnen jou alles vertellen over de tussentijdse toets, een vrijblijvende proefles, onze rijlessen, en de rijopleiding die bij jou past! Laat online jouw gegevens achter en wij zullen contact met jou opnemen.

Wij rijden met je mee

Neem contact met ons op

Contact